Fjord Cruise Kyrping Camping - Eljervik Gard

Forespørsel

10. juli 2021 
Kl:18.00 - Avgang fra Kyrping Camping kai. Opplev vakre Åkrafjorden på Fjord Cruise med MS Stein Viking. Fantastisk tur innover fjorden med beste utsikt til Åkrafjorden sine mange attraksjonar. Kontrastane er store frå veglause gardar, nakne fjellvegger og frodig kulturlandskap til steinalderfunn og småkraftverk. Høgdepunktet på turen er synet av Langfoss. Langfoss har eit fall på 612 meter og er stemt frem som ein av verdens vakraste fossar av CNN Travel. Båten går med baugen så nær fossefallet som mulig og vann fra fossen har en magisk kraft!  Etter guida sightseeing på fjorden går me i land på Eljervik Gard og bevertning av spennande lokalmatbuffe "Smak av Åkrafjorden"
Rikhaldig meny av varm og kald mat, lokalt vertskap presenterer utvalgte lokale produkter og historien om mattradisjonar i Åkrafjorden og nærregionen. Inkludert til mat er Hardanger Eplesaft, Langfoss vatn, kaffe, te, 
Nyt oppholdet med beste utsikt til foss og fjord.. På Eljervik er det 12. generasjon som har overtatt familiegarden som har vært i same slekt siden 1600 talet. Gode historier fra gardslivet før og nå hører med. 
Kl.21.00 avgang Eljervik Kai. Båttur utover fjorden til Kyrping.  Underholdning, musikk  ombord.
Kl.22.30 ankomst Kyrping Camping
Salg av drikke ombord.  Vipps og kortterminal.
Velkommen til Cruise på Åkrafjorden!
Billetter bookes online. Minimum antall for gjennomføring av arrangement, 20 personar.
Kontakt for mer informasjon:Nina Kaltwasser 46416096 / 95909662
 

Forespørsel

Kyrping - Eljervik - Kyrping

Høydepunkt

Kyrping - Åkrafjorden -  Langfoss - Eljervik Gard - Lokalmat - Historie 

Reiserute

  1. Kyrping
  2. Åkrafjord
  3. Markhus
  4. Eljervik